Log out, Game on!

  • 15 August
  • 3 min. leestijd
  • Lotte

Onze trots; de Game room, ook wel ons clubhuis, gezamenlijke woonkamer, lunchroom en favoriete borrelplek genoemd. Hier kan je tussendoor even ontspannen, iemand uitdagen voor potje FIFA of de snelste tijd neerzetten met Assetto Corsa in onze Fanatec DD1 simrig.. it’s up to you!

Soms is het na een paar uur coderen gewoon tijd voor een korte break, AFK alleen dan anders. Wij developers zijn doorgaans zeer fanatiek in het schrijven van complexe code en goed in debugging. We willen graag alles begrijpen en stoppen niet voordat we de onderste steen boven krijgen. Hyperfocus is een kracht maar ontspanning is ook gewoon noodzakelijk, even uitloggen om vervolgens iets te snacken, een potje te pingpongen of gewoon even te zitten.. de fanatiekeling schrijft zich natuurlijk ook in voor onze tweewekelijkse Padel 😉

De sfeer van ouderwetse Arcade hal, aangevuld met moderne games en iets meer een huiskamer vibe, dat willen we realiseren. Bij binnenkomst tref je een open ruimte aan met een zithoek, grote lunchtafel, goed gevulde (bier)koelkast, een fotowand, bartafel, spelletjeskast, Simlab Rig en verschillende gameconsoles.

Wij lunchen ook graag gezamenlijk met elkaar in deze ruimte. De eettafel is dan haast niet meer te zien door het aantal collega’s rondom én de rijkelijke lunch items! Verder leent de ruimte zich erg goed voor game nights en spelen we graag een vriendschappelijk potje poker of schaken.

Heb jij zelf iets te vieren of wil je een keer met vrienden gamen of een serie bingwatchen? Je bent als developer van Codefield welkom om in de avonduren en het weekend (privé) gebruik te maken van de GameRoom! Het staat je vrij om zelf je favoriete snacks en drankjes mee te nemen maar uiteraard kan je ook gebruik maken van de Codefield voorraad.

Wil je dat wij jou vast inschrijven voor Padel op de donderdagmiddag? Of sluit je komende vrijdagmiddag aan om de werkweek af te sluiten met een potje FIFA of Asseto Corsa? De drankjes staan koud terwijl de consoles aan het warmdraaien zijn. Neem contact op met Dave voor meer informatie!

📞 +316 14 43 37 64

📧 d.tak@codefield.nl

 

Lotte

Talent & Happiness Officer