Down under in Utrecht

  • 29 June
  • 2 min. leestijd
  • Lotte

Collegialiteit; plezier hebben met elkaar en belangstelling tonen vinden wij erg belangrijk. Dit is fijn op kantoor maar eigenlijk nog leuker met een informele en sportieve activiteit! Met ons voorjaarsevent zijn we bij Down Under in Nieuwegein geweest: een toffe locatie bij ons om de hoek! 

Halverwege de middag stond de eerste activiteit op de agenda. Bodyboarden op de “wavesurfer” ondanks dat de naam doet denken aan een actieheld uit Marvel, is dit een indoor golfmaker die constant de perfecte “wave” creëert. Dus wetsuits aan, werkmodus uit, water in!

Ervaren instructeurs wisten ons al snel de basis aan te leren. En na een minuut of 30 konden we ons al goed redden. Niet veel later begonnen een aantal zich al uit te sloven door een koprol op te nemen in hun net aangeleerde surfkunsten. Een andere collega sloofde zich liever uit door z’n snelle water planga op te doen, haha. Bleek geen overbodige luxe by the way…

 

Na het bodyboarden konden we op krachten komen met wat lekkere hapjes en een biertje om vervolgens onze algemene kennis op de proef te stellen tijdens een Popquiz. Ook hier was er aan fanatisme geen gebrek. We speelden met 5 teams verschillende originele vragenrondes. Zo moesten we BNN’ers herkennen op basis van hun kapsel en moesten we op basis van muziek verschillende films raden. Het bleef tot het laatste moment spannend wie er zou winnen. Met maar één punt verschil won team 3 omdat zij de meeste goede antwoorden hadden in de categorieën muziek en topografie. Des te fijner was het om te winnen van de nr 2., die vanaf het begin overtuigd was van hun winst!

Na het bodyboarden en de popquiz hebben we heerlijk getafeld met z’n allen. De eerste collega’s begonnen wat in te kakken, want bodyboarden vraagt veel van je lijf. De collega met de snelle water planga had nergens last van maar de rest zat met aardige rode ogen aan tafel. Had die uitslover toch gelijk… We hebben genoten van een heerlijk 3-gangen diner en merkten dat op zo’n locatie als Down Under je toch andere gesprekken met elkaar voert..  

Wil jij bij het volgende uitje aanwezig zijn? Bekijk onze vacatures! Misschien zit er wel iets voor jou bij!

Lotte

Talent & Happiness Officer