Dit zijn wij

Dit zijn wij

Plezier hebben in het werk dat je doet, dat vinden wij erg belangrijk bij Codefield. Ongeacht waar en met wie je dat doet. Hoewel dit vanzelfsprekend klinkt, blijkt het in de praktijk toch lastig te zijn. Misschien heb je hier nog nooit bij stil gestaan of twijfel je aan wat je écht wilt en wat je belangrijk vindt. Bij Codefield werken wij samen met jou om dit te begrijpen én je vervolgens hierin te faciliteren.

Dit is wat Codefield van het begin heeft gedaan en nog steeds doet, het zit in ons DNA. Ons doel is een werkplek te bieden voor developers waar (werk)plezier, persoonlijke ontwikkeling en behoeftes voorop staan. ”No place like home”, voor de crypto liefhebber, gamer, tech head, – voor de developer.

Salary and rewards

Salary and rewards

Bij Codefield krijg je gegarandeerd 8 to 15% meer salaris dan dat je nu hebt. Waarom? omdat wij geloven in jouw kunnen. Daarbij hoort een eerlijk en transparant salaris vanaf de eerste dag dat je bij Codefield aan de slag gaat. Bij elke promotie hanteren wij een transparant salarismodel. Gun jezelf die welverdiende ”level up”.

Alleen maar werken en geld verdienen is natuurlijk ook niet alles.  Daarom geven wij je de mogelijkheid om even helemaal uit te loggen, op onze kosten! Een sabbatical na 2 of 5 jaar werken, valt bij ons onder de voorwaarden.

Gear and mobility

Gear and mobility

Jouw workgear moet natuurlijk top zijn. Wij weten dat elke developer hierin andere behoeften heeft. Daarom krijg je van ons een budget van €5.000 om je persoonlijke load out te kiezen. Jij hebt de keuze of je gaat voor een volledig uitgeruste work gear of dat je je gaming gear en skills naar het volgende niveau wilt brengen. Zo ben je klaar om elke uitdaging op kantoor aan te gaan. Wij zorgen ervoor dat jouw gear klaar staat op je eerste werkdag, samen met onze toffe Codefield goodies. Ben je er klaar voor om deze uit te pakken?

Work-Life-fun balance

Work-Life-fun balance

Bij Codefield hanteren wij een hybride werk vanuit huis beleid. We zien je graag 2 dagen per week op kantoor, meer mag natuurlijk altijd. Naast hard werken, vinden we het belangrijk dat je ook even kunt ontspannen. Work hard, game harder. De gameroom is een plek waar je uitlogt van je werk. Je hebt de keuze om in te loggen op een van onze gameconsoles, een potje op de pooltafel of even gewoon je gedachten legen. Dit is ook de plek waar we wekelijks samen een drankje drinken en de nieuwste games uitproberen.

Uiteraard is gamen niet het enige wat wij doen. Zo organiseren wij regelmatig offline evenementen waarbij we elkaar in een hele andere setting ontmoeten, en wisselen we de activiteiten af met een drankje. Op dit moment zijn we helemaal into Padel en dagen we elkaar om de twee weken uit voor een potje.

Ride and travel

Ride and travel

Heb jij een passie voor auto’s en kom je graag met de auto naar het kantoor? Bij ons is er ruimte voor de perfecte leasecar! Kom je liever op de fiets naar je werk? Dan is een e-bike ook een optie. Wil je liever met het OV reizen? Een NS-businesscard behoort ook tot de mogelijkheden. Kom je met je eigen vervoer naar het mooie Utrecht? Dan hebben wij een passende mobiliteitsvergoeding voor jou. Kortom, wij zorgen voor de beste reisoplossing die bij jou past!

Next Level

Next Level

Als developer weet jij natuurlijk als geen ander de beste (online) cursussen en trainingen te vinden. Wij regelen dat jij deze cursussen en trainingen kunt volgen en stellen daarnaast een ruim budget beschikbaar voor verdere persoonlijke ontwikkeling.

Op kantoor organiseren wij regelmatig trainingen, kennisupdates en hackathones, zodat we gezamelijk up to date blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Hierbij gaan we niet alleen in op instructies van een library die je al kent, maar duiken we echt de diepte in.