Dit zijn wij

Dit zijn wij

Bij Codefield vinden we plezier in het werk wat je doet, waar en met wie je dat doet ontzettend belangrijk. Zo logisch en gemakkelijk als dit klinkt zo lastig blijkt dit in de praktijk. Lang niet iedereen heeft dit even helder en juist daarom is het onze missie om dit duidelijk te krijgen en hierin te faciliteren.

Vanaf de start van Codefield is dit wat wij doen, het zit in ons DNA. Ons doel is om Developers een plek te bieden waar ze werkplezier hebben, zich kunnen ontwikkelen en durven op te komen voor hun persoonlijke behoeftes. Een werkplek creëren waar iedere Developer die van crypto en gaming houdt blij van wordt.

Salary and rewards

Salary and rewards

Je krijgt 8 tot 15% meer salaris dan dat je nu hebt, gegarandeerd. Waarom? Wij geloven in jouw kunnen en koppelen hieraan een eerlijk en transparant salaris vanaf dag 1 dat je aan de slag gaat bij Codefield, wel zo eerlijk toch? Bij ieder level omhoog hanteren wij een transparant salarismodel. Gun jezelf die welverdiende stap.

Alleen maar werken en geld verdienen is natuurlijk ook niet alles. We gunnen je ook een moment om écht even helemaal uit te loggen. Op onze kosten! Een sabbatical na 2 jaar en 5 jaar werken, valt bij ons daarom ook onder de voorwaarden.

Gear and mobility

Gear and mobility

Jouw workgear moet natuurlijk top zijn. Wij weten dat iedere developer hierin andere behoeftes heeft. Daarom krijg jij een budget om je persoonlijke load out te kiezen ter waarde van €5.000. Je bepaalt zelf of je gaat voor een fully packed work gear of je gaming naar het volgende level brengt. Zo kun je iedere challenge op kantoor aangaan. Deze gear staat klaar op jouw eerste werkdag, samen met onze toffe Codefield goodies. Ready for your own unboxing?

Work-Life-fun balance

Work-Life-fun balance

Bij Codefield hebben wij een Hybride work from home policy. Wij zien je graag 2 dagen per week op kantoor. Meer mag altijd, gezellig zelfs! Wij vinden het belangrijk om naast hard te werken, ook af en toe te kunnen ontspannen. Work hard, game harder. De gameroom is een plek waar je even kan uitloggen van werk, en kan inloggen op een van onze gameconsoles. Ook is dit de plek waar we wekelijks een drankje drinken met elkaar en de nieuwste games uittesten.

Wij organiseren daarnaast geregeld offline events. Hierbij meeten we elkaar in een andere setting en zullen we de activiteiten afwisselen met een drankje. Op dit moment zijn we helemaal into Padel. Daarom dagen we elkaar iedere twee weken uit voor een potje.

Ride and travel

Ride and travel

Heb jij een passie voor auto’s en kom je graag met de auto naar kantoor? Bij ons kun je kiezen voor de perfecte leasecar! Kom je liever op de fiets naar je werk? Een VanMoof of Stella e-bike, niets is te gek. Benut jij graag goed je reistijd? Een NS-businesscard is bij ons ook mogelijk. Als je met je eigen vervoer richting het mooie Utrecht komt hebben we hiervoor een passende mobiliteitsvergoeding. Kortom: wij zorgen voor de beste reisoplossing voor jou.

Next Level

Next Level

Als Developer weet je natuurlijk heel goed waar je de beste (online)cursussen en trainingen kan vinden. Wij regelen dat jij deze (online)cursussen en trainingen kunt volgen. Daarnaast stellen wij een ruim budget beschikbaar om jezelf op andere manieren te ontwikkelen.

Op kantoor organiseren wij ook regelmatig trainingen, kennisupdates en hackathons, zodat we samen up to date blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Hierbij doen we niet weer een introductie van een library die al je kent, maar gaan we echt de diepte in.