Sam’s Ervaring bij Codefield

Codefield Experiences

Bij Codefield geloven we in de kracht van ervaring. Voor Sam, die vorig jaar oktober bij ons kwam voor een tussenjaar, was dit een jaar vol groei, ontwikkeling en nieuwe inzichten. Nu, bijna een jaar later, deelt hij zijn ervaringen.

hero-image

Een Warm Welkom

“Ik kwam via Sander in contact met Codefield,” herinnert Sam zich. “Ik was op zoek naar een tijdelijke uitdaging. Sander vertelde mij over Codefield en stelde voor om mij in contact te brengen met Codefield. Zo ben ik bij hen langs gegaan. Ik mocht meteen aanschuiven bij de lunch en na een gesprek met Dave, kreeg ik een voorstel. Nu zijn we bijna een jaar verder.”

Sam werd met open armen ontvangen bij Codefield. Ondanks dat hij geen ervaring had in recruitment en IT, werd hij snel op weg geholpen. “Ik werd gezien en goed geholpen door iedereen in het begin,” zegt hij. “Ik kwam er al snel achter dat ik het leuk vond om kandidaten te spreken en interviews te doen. Ik was aangenaam verrast.”

Een Jaar Vol Leren

Tijdens zijn tijd bij Codefield werkte Sam samen met de recruiters, hielp hij met het scouten van talent en het inplannen van gesprekken. “Ik heb veel geleerd over gespreks- en communicatievaardigheden,” zegt hij. “Zo heb ik ook deel mogen nemen aan een training van Stichting Communicatie, de training ‘Interviews en selectietechnieken’. Dat was ontzettend waardevol voor mij!”

Maar wat Sam het meest bijzonder vond, was de omvang van de IT-wereld. “Het is meer dan alleen ‘simpele computers en websites’,” zegt hij. “Er zijn zoveel verschillende rollen in de IT, zoveel verschillende technieken en programmeertalen.” “De IT-wereld is groter dan ik dacht en er is altijd iets nieuws te leren.”

Na zijn tussenjaar bij Codefield, gaat Sam een nieuwe uitdaging aan: hij gaat Theologie studeren. “Het staat natuurlijk los van recruitment en IT,” zegt hij, “maar wie weet hoe dat loopt.”

Een Leerzame Ervaring!

Terugkijkend op zijn tijd bij Codefield, is Sam dankbaar voor de ervaringen die hij heeft opgedaan. “Het was een leerzame ervaring,” zegt hij. “Ik heb gewerkt met een gezellig en enthousiast team in een fijn bedrijf. Ik heb veel persoonlijke vaardigheden opgebouwd, zoals zelfvertrouwen en het stellen en behalen van doelen. Ik ben dankbaar voor de mogelijkheden en kansen die Codefield mij heeft geboden en ik ben blij dat ik ervoor heb gekozen om mijn tussenjaar hier door te brengen.”