Prison Island outing

Codefield Experiences

Het tweede kwartaal is inmiddels afgerond. Ons salesteam heeft hard gewerkt, de doelen zijn bereikt en de kennis is uitgebreid. Na zo’n periode van intensieve inzet en groei, is het tijd voor wat teambuilding. Na onze vorige activiteit, karten, stond dit keer een nieuwe uitdaging op het programma: Prison Island.

 

hero-image

Prison Island: Een Unieke Teamuitdaging

Voor degenen die al eens een Escape Room-achtige game hebben gespeeld, zal Prison Island een bekend concept zijn. Het grote verschil met een traditionele Escape Room is dat je niet probeert te ontsnappen uit één kleine ruimte, maar uit meerdere – je raadt het al – celkamers vol puzzels.

Samenwerking en Competitie: De Sleutel tot Ontsnapping

Het doel is om samen met je team de puzzels op te lossen. Deze puzzels bieden zowel mentale als fysieke uitdagingen en vereisen een goede samenwerking. Elke kamer levert verschillende punten op en het team met de meeste punten aan het einde van de dag, wint en “ontsnapt”. Drie Codefield-teams streden tegen elkaar om de hoogste score te behalen. Niet alleen tegen elkaar, maar ook tegen de hoogste dagscore. Helaas heeft Codefield het dagrecord niet verbroken, maar we hebben wel een geweldige tijd gehad!

Afsluiting: Samen Dineren en Reflecteren

Om de dag af te sluiten, was er een diner geregeld. Dit was een perfect moment om gezellig met z’n allen bij te komen, het spel te bespreken en samen heerlijk te dineren. Het was een mooie manier om een succesvolle eerste helft van het jaar af te sluiten en ons op te laden voor de volgende uitdagingen. Met volle kracht vooruit, klaar voor de tweede helft van het jaar!