Olivier Verbeek

Codefield Experiences

Olivier heeft de afgelopen zes maanden Codefield de nodige groei door zien maken. “Mijn doel is om te blijven groeien en te blijven leren, als het gaat om technologie en code. Codefield blijft groeien, maar de focus blijft liggen op leren van, en werken met elkaar”, aldus Olivier Verbeek, software engineer bij Codefield. 

hero-image

“Persoonlijke groei is belangrijk, maar ook om van elkaar te kunnen – en willen – leren, zowel binnen als buiten het bedrijf.” Voor Olivier is  een gezond balans belangrijk, voor zowel werk als prive én rijden. Zo zijn comfort tijdens het rijden en een prettige rijervaring twee belangrijke zaken voor hem en zo komen we uit bij zijn nieuwe Renault Austral.

Olivier gelooft dat iedereen er baat bij heeft zichzelf uit te dagen en nieuwe dingen te leren, voor zowel starters als mensen die willen groeien in hun carrière. “Door vragen te blijven stellen en niet bang te zijn om toe te geven als je iets niet begrijpt”. Hij stelt voor om contact met anderen op te zoeken en hulp te vragen bij het leren van iets nieuws.


De juiste match

Zijn beslissing om uit praktische overwegingen een grotere auto te leasen? Een eerdere ervaring met een Renault Megane stationwagon en zijn behoefte aan ruimte voor hobby’s en projecten voor het verbeteren van in en rondom het huis. Mede door een eerdere proefrit met een van de eerste Austral’s was hij onder de indruk van het comfort en de uitstraling. De mogelijkheid om een trekhaak te monteren was ideaal. In overleg met Olivier hebben wij gekeken waar er wat mogelijk was om hem daarbij te helpen.

Daar blijft het natuurlijk niet bij. “Wat ik wel gemerkt heb is dat het van belang is om vragen te durven stellen – en toe te geven wanneer je iets niet begrijpt.” Je bent 30-40 uur per week met werk bezig. Het is daarom ook van belang dat het leuk is en leuk blijft. “Leren van anderen die jou iets waardevols kunnen bieden, een vaardigheid, een handig trucje of wellicht kennis waarvan je eerder nog niet af wist; zo kan je zelf persoonlijk en professioneel blijven groeien.”

Hoe past Codefield hier bij?

De rol van Codefield in het werk van Olivier? Het belang van teamdynamiek en de benadering van de mogelijkheid om je vervoer mogelijkheden te bespreken met elkaar. Het uitproberen van projectmatig werken en zijn positieve ervaring met de teamsfeer van Codefield, het helpen van elkaar en samen met elkaar groeien. “Dat is iets wat mij echt op is gevallen”, aldus Olivier.

“Bij Codefield blijft de focus op persoonlijke groei en leren van anderen. De bedrijfscultuur stimuleert elkaar te helpen en kennis te delen.”

author-image
Olivier

Backend Software Developer

author-image
Olivier

Backend Software Developer